Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Capital.lv un GIGN.lv TF2 turnīrs.

posted by Nak3D 01-11-2012, 18:29



Informācija atjaunota 11.10.2012.

Nu ko, ir palicis pavisam maz līdz turnīrs tiks atklāts, pēdējais laiks paņemt atvaļinājumu uz pāris nedēļām.

Pievienoju atjaunotu informāciju par pāris lietām, piefiksējat šo – noderēs.


Sveiki visiem. Ilgi nestiepšu gumiju, bet ķeršos uzreiz klāt scoutam pie rīkles. Tie, kas bijuši vērīgāki jau bija pamanījuši manu topiku GIGN forumā par 6vs6 TF2 konkursu. Pēc nelielas apspriezšanās tika nolemts, ka 6vs6 būs diezgan neveiksmīgs pasākums, tikai dēļ tā, ka novāksies stiprākās Latvijas komandas un pārējie tiks smagi piesmieti.

Tātad šobrīd diviem spēcīgākajiem pārstāvjiem katram savā nozarē, CAPITAL.LV un GIGN.LV apvienojoties sadarbībā ar FSP Group, kā arī MSI tiek prezentēts Team Fortress 2 turnīrs. Šāda veida turnīrs Latvijā vel nav bijis, tieši tāpēc tas būs tik unikāls un cerams piesaistīs daudz jaunos talantus un vecos veterānus. Iespējams, ka šis ir tikai pirmais solis tajā, lai mazliet atdzīvinātu Latvijas spēļu kopienu.

Labi pietiks, sāku te vilkt gumiju, turpināsim ar sīkāku info.

Pirmā konkursa datums 11. Novembris (00:00) – 9. Decembris. (00:00)

Pirmā konkursa mērķis ir noskaidrot 3 spēlētājus no Latvijas, kuri mēneša laikā iegūs visvairāk punktus noteiktā punktu skaitīšanas sistēmā. Lai nebūtu tā, ka uzvar tikai tas spēlētājs, kuram patīk uzturēt savas acis sarkanīgi asiņainā nokrāsā 24 stundas diennaktī, tad šī sistēma būs izstrādāta tā, lai uzvarēt būtu iespēja arī pavisam parastam spēlētājam.

Spēlēšana notiks tf2.capital.lv un tf2.gign.lv serveros.

Mazliet pastāstīšu par punktu sistēmu un kā iespējams tos nopelnīt.
Tātad punktu sistēma ir mazliet pamainīta.

• Statistika.
Punktus saņems pilnīgi visi spēlētāji. Ir speciāli izveidota statistika šim turnīra, kurā punktus saņems gan pirmā vieta, gan pēdējā, kam skills būs virs 0. Katru nedēļu statistika tiks nodzēsta un sākta no sākuma. Turnīra beigās visu četru nedēļu statistikas tiks summētas. Piemērs - ( 1.nedēļa + 2.nedēļa + utt = 4 nedēļu summa )
Atgādināšu, ka šī nav hlx statistika, tāpēc uz to pusi varat neskatīties. Statistika tiek skaitīta sākot no brīža, kad serverī ir minimālais spēlētāju skaits – 12.
Jāpiemin ir tas, ka brīdī, ja vienā komandā salīdīs visi “profiņi” un tiks masveidā piesmieta otra komanda, tad punktus diemžēl nopelnīt nesanāks.

• TF2 izaicinājumi.
Izstāstīšu sīkāk priekš tiem, kas nesaprata ar pirmo reizi.
Ir divu veidu izaicinājumi.
Mēneša – šo challeng’u Tu drīksti pildīt visa turnīra norises laikā. Tātad vienu mēnesi. Lai šo tev ieskaitītu, tev ir jānosūta demo fails, kur Tu to esi paveicis. Jānorāda aptuvenais laiks, kurā minūtē tas tika paveikts vai arī tickrates, savs nicknames un steamID. Drīkst sūtīt arī gatavus video failus, vai linkus uz youtube. Tikai šādā gadījumā neaizmirsti pievienot arī visi augstākminēto informāciju.
Atceries, ka šim ir jābūt paveiktam tf2.gign.lv vai tf2.capital.lv serveros. Kā arī serverī jābūt vismaz 12 spēlētājiem. Šis pārbaudījums tiks ieskaitīts tikai vienu reizi.
Sūtīt vari uz tf2gign.lv. Demo faili priekš tf2.gign.lv būs šeit, priekš tf2.capital.lv šeit.
Nedēļas – šie challeng’i norisināsies katru nedēļu un tāpat kā punktu sistēmā, katru nedēļu tiks summēti. Izvērtējot 7 dienu līderus, tiks noteikts nedēļas uzvarētājs. Šie pārbaudījumu dati tiks ņemti no hlx statistikas datiem. Par šiem pārbaudījumiem nav jāiesūta informācija.
Saraksts ar pirmās nedēļas pieejamajiem pārbaudījumiem.

Mēneša.

Likvidēt 3. līmeņa sentriju ar Holy mackerel(zivi). Nedrīkst būt ūberčārdžotam, setrijs nevar būt „nosapots” vai deaktivizēts. 50 punkti.

Likvidēt 5 cilvēkus ar Heavy, izmantojot melee. 50 punkti.

Nedēļas.

* Nodzēs aizdedzinātu komandas biedru ar skautu. 10 punkti.
* Nodzēs aizdedzinātu komandas biedru ar snaiperi. 10 punkti.
* Likvidē „uzčārdžotus” doktorus. 10 punkti.
* Likvidē pēc iespējas vairāk spēlētājus ar „baseball”. 10 punkti.
* Likvidē pēc iespējas vairāk spēlētājus ar skauta tauntu. 10 punkti.
* Likvidē pēc iespējas vairāk spēlētājus ar soldiera zābakiem (Mantreads). 10 punkti.
* Ar pyro deflecto snaiperu bultas un likvidē ar to pretiniekus. 10 punkti.
* Ar pyro deflecto cita pyro flares un likvidē ar to pretiniekus. 10 punkti.

Atceries, ka krāpties šajos pārbaudījumos ir aizliegts. Ja Tu tiksi pieķerts krāpjoties, piemēram, sarunāsi ar draugiem lai viņi speciāli skrien zem taviem tauntiem, tad Tu vari tikt diskvalificēts.

Lasi jaunumus un gaidi katru nedēļu jaunus pārbaudījumus.

• Video rullītis.
Iesūtot līdz 2 minūšu oriģinālu video rullīti, kurā ir atainots Capital.lv un GIGN.lv apvienojums starp realitāti un spēli, kādā oriģinālā un jautrā veidā.
Tev ir jāapvieno pašfilmēts video rullītis par capital ar video rullīti no pašas spēles. Kā Tu to paveiksi ir tava paša ziņā. Izmanto savu iztēli un iemaņas.
- 1., 2., 3. vieta attiecīgi 400/200/100 punkti.
- Video uzvarētājus izvēlēsies Capital.lv un GIGN.lv komanda.

Daudziem bija jautājumi par šo, kā tad tas notiek un kā to darīt? Šeit būs labs piemērs.
Tu nopērc datoru capital.lv veikalā. Nofilmē, kā Tu nes to laukā no veikala. Nofilmē, kā Tu nes projām inteli TF2 serverī. Apvieno šos divus video kāda oriģinālā veidā.

Video vai linku uz youtube sūti uz tf2gign.lv ar norādi – Video rullītis.


• Papildināt savu punktu krājumu būs iespējams arī ziņojot par pārkāpumiem. Piešķirtais punktu bonus būs atkarīgs no pārkāpēja punktu daudzuma un pārkāpuma smaguma.
Ej uz šo adresi un ziņo par pārkāpējiem.

10.12.2012 tiks apvienota visa informācija par savākto kopējo punktu skaitu un pasludināti uzvarētāji.

Otrā konkursa datums 22. Decembris (19:00)


Līdz konkursa sākumam dažādas lietas var tikt mainītas vai precizētas

Otra konkursa mērķis ir noskaidrot labāko spēlētāju komandu no 8 cilvēkiem.
16 spēlētāji, kuri būs savākuši vislielāko punktu skaitu no iepriekšējā konkursa tiks izvēlēti šim turnīram. Visi 16 spēlētāji tiks sajaukti jauktā secībā pa 8 spēlētājiem katrā komandā.
Gadijumā, ja kāds no komandas spēlētājiem uzreiz atteiksies no spēlēšanas, viņa vietā tiks izvēlēts nākamais cilvēks statistikā.
Gadijumā, ja uz spēli neieradīsies kāds no iepriekš noteiktajiem spēlētājiem, no pretējās komandas tiek noņemts spēlētājs, kas ieņem zemāko vietu statistikā.

Kas šajā visā būs aizliegts?

Kā vienmēr aizliegta krāpšanās(“čītošana”), spēles nepilnību izmantošana(“bugošana”), īsumā pilnīgi visi tie paši noteikumi, kas ikdienā. Cienīsim sevi, citus un nebūsim “slikti cilvēki”.
Protams, ja kādam tomēr vajadzēs ar karotīti ierādīt pareizu uzvedību, GIGN’s pieturēsies pie savas elastīgās sodu sistēmas.

Balvas.

Šis laikam ir pats galvenais, ko visi gaida.

Pirmajā konkursā:
1. Vieta – NEO X Light Sentry spēļu dators, FSP RAIDER T-Krekls un mūža nika reģistrācija GIGN.LV serveros.
2. Vieta – MSI Videokarte HD7770 1GB GDDR5, FSP RAIDER T-Krekls un mūža nika reģistrācija GIGN.lV serveros.
3. Vieta – Fortron Raider 550W barošanas bloks, FSP RAIDER T-Krekls un mūža nika reģistrācija GIGN.lV serveros.


Atgādinu, ka balvas var iegūt tikai tad, ja dzīvo un atrodies Latvijā.

Otrajā konkursā:
Komanda, kura uzvarēs saņems datora aksesuārus no CAPITAL.LV, FSP RAIDER T-Kreklus un veicināšanas balvas no GIGN.LV.

Neatkarīgi no šī visa Tev būs iespēja laimēt FSP RAIDER T-kreklu. Viss kas tev būs jādara, dodies uz šo Capital.lv facebooku linku - spied like un share, un laimēt vienu no 25 T-krekliem.
Šī akcija būs spēkā no 11. Novembra līdz 9. Decembrim. Precīzi linki tiks paziņoti līdz turnīra sākumam.

Visa šī informācija vel tik papildināta un iespējams būs arī labojumi. CAPITAL.LV un GIGN.LV patur iespēju mainīt noteikumus un informāciju par konkursu jebkurā brīdī.


Nu ko gatavojaties konkursam un atceramies, ka šis viss ir tikai tāpēc lai Jūs labi pavadītu savu laiku. Droši drīkstat stāstīt saviem draugiem par šo pasākumu. Ja ir kas sakāms par šo, ejam uz forumu un rakstam – šeit

Over and Out!
Read comments (26)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Futbols

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN