Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Demoman & Soldier update

posted by macho 11-12-2009, 14:39

Principā, viss ko es jums vēlos pastāstīt, ir atrodams šajā tf2 bloga ierakstā. Demomana un soldiera dubultapdeits. Šis sūds būs vēl grandiozāks par sniper & spy kopīgo apdeitu. Kaut vai tā iemesla pēc, ka viena no apdeitojamām klasēm saņems vienu papildus ieroci, ko otra nedabūs. Es nespēju iztēloties kas tas varētu būt, kā arī to, kādi vispār varētu būt pārējie jauni ieroči, bet viens ir skaidrs - tas būs afigenna kruti.

Kā jau tf2 blogā rakstīts, unikālo ieroci dabūs tā klase, kas nogalinās otru klasi vairāk pa šīm apdeita dienām (precizēts gan tas, cik ilgi vilksies šī sacensība nekur nav). Mana pirmā doma - negodīgi, jo 1vs1 cīņā soldiers ir pārāks, bet no otras puses, un tas jau ir arī tf apdeitā iezīmēts - runa iet tieši par sarkano demomanu un tieši zilo soldieru - tātad, demomans aizsargājas un soldiers uzbrūk un šeit jau viss kļūst vienlīdzīgāks. Es gan uzskatu, ka šādā gadījumā demomanam ir daudz lielākas priekšrocības, bet lielākie viens otra galinātāji būs parasti nūbiki un tur jau spēku samērs varētu būt vienlīdzīgs.

Tikai, manuprāt šeit nav nekādas intrigas, jo es domāju, ka soldieri dabūs jauno weaponu, jo viņu fani ir daaaudz vairāk. Neliels šī mana apgalvojuma apliecinājums ir atrodams šeit. Tāpēc, es šeit nesaskatu nekādu intrigu, bet nu iespējams ka es kļūdos. Profesionālo geimeru vidū arī vairāk ir soldieri, tā sanāk kaut vai paskatoties uz komandu limitiem profesionālajā geimingā - katrā komandā demomani drīkst būt 1, kamēr soldieri - 2.

Jēeeeebkurā gadījumā, šis viss ir trakoti interesanti un es nevaru vien sagaidīt jaunos achievementus, ieročus un visu pārējo staffu, ko Valve iebāzīs šajā apdeitā. Ā, un vēl es gribēju piebilst, ka šajā nedēļas nogalē iespējams nopirkt CS:S par 75% lētāk. Es un vēl daži no gign foruma jau nopirkām
Read comments (16)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN