Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Iepriekšējais jaunums sūkā

posted by worm 18-08-2009, 23:44

Tā kā man nav sava bloga, tad es (diemžēl) rakstu šeit. Solījos šito uzrakstīt, bet nevarēju agrāk saņemties, arī laika īpaši nebija, ņemot vērā visādus notikumus ap serveriem...

Tātad neliels ieskats iekš tā, kā tika pavadīts atvaļinājums. Kā jau iepriekš esat pamanījuši, bija mums te jauks bannerītis ar uzrakstu "Maxtours", kas ar MaX'a līdzdalību mums piedāvā visādus jaukus ceļojumus. Nolēmu pamēģināt laimi :) Un teikšu, ka visnotaļ arī palaimējās...

Ceturdiena, 23. jūlijs. Otrā atvaļināuma nedēļa no trijām. Ārā jau kādu trešo dienu pēc kārtas līst. Ir jau vakars. Tāda sajūta, ka nedēļa palidojusi pilnīgā bezdarbībā, pat TF2 īsti negribas spēlēt. "Hey, nāc spēlēt TF2", saka spite. "Labāk ta jau braucam atpūsties kaut kur tālāk prom no visa", es nodvešu. "OK", saka spite.... WTF? ... OK? ... ēēē, nu labi, jāuzmet veikli skatiens, kas ir pieejams. Kur lai skatās...? Ē, man taču gignā maxtours banneris ir, jāpalūr tur. o, Turcija pa lēto, der! Zvans MaX'am un strelka norunāta uz nākamo dienu.

Piektdiena, 24. jūlijs. Pēc aptuveni pusotras stundas pārrunām par iespējamiem variantiem, tiek pieņemts lēmums braukt uz Turciju 27.jūlijā (pēc 2 dienām), startējot no Lietuvas lidostas, kas ir aptuveni pa 100Ls lētāk uz cilvēku nekā braucot no Latvijas. Nekad nebiju šādi nekur braucis, bet nu pamēģināt jau var.

Svētdiena, 26. jūlijs. Pametam mājas pulstens sešos no rīta, jo vienpadsmitos ir lidmašīna no Viļņas lidostas, kas ir vismaz trīs stundu braucienā. Patīkami pārsteidz Lietuvas ceļi, kuri, atšķirībā no Latvijas ceļiem, ir sakopti un bez ielāpiem ik pa pusmetram. Viņiem ir pat vietējais "highway" pa kuru var braukt ar 130km/h, neslikti... Protams, esam klāt divas stundas pa agru. Izmantoju šo brīdi, lai paziņotu Teddijam, ka viņam ir jāpieskata mans eRepublik konts, par ko viņš (ne-)dabūs Turcijas alu (tas alus reāli nebija to vērts, lai vestu uz Latviju). Ak jā, mašīna tiek atstāta Lietuvas lidostā, kas man uz nedēļu izmaksāja aptuveni 35Ls.

Protams lidmašīna ir maksimāli neērta, paveicās, ka sēžam absolūti pēdējā vietā, ir iespēja nolaist sēdekļus nevienam netraucējot. Trīs stundu mocīšanās un esam ellē. Aha, ellē... 35 grādi... sākumā drusku aizsit elpu, bet pēc momenta jau pajāt. Īsumā par caurbraucienu pa Antāliju teikšu tā - tur nav ko redzēt, ja vien nebrauc uz kādu konkrētu vietu. Stabs, stabs, stabs, stabs, koks, koks, žogs, žogs, māja, māja, logs, logs... nu labi, drīzāk jau tas pantiņš varētu skanēt kā - māja, māja, māja, māja, māja, māja, māja, māja... aptuveni ideja skaidra. Ak jā, mēs apmetāmies pilsētiņā ar nosaukumu Kemer, kas atrodas 40km no Antālijas. Tipiska tūristu pilsēta. Visur tikai viesnīcas un tirgotāji.

Neuzskaitīšu pa dienām ko mēs darījām un kāpēc, bet gan labākās lietas, kas palika atmiņā....
Turku pirts pirmajā dienā! Nevis otrajā, kad jau āda sarkana, bet pirmajā! Sauna, pīlings, džakuzi un visbeidzot masāža. Ļoti atslābinoši un forši. Nākamais...
viennozīmīgi labākā lieta - rafting. Braukšana pa kalnu upi, kas piķoja 45$ no cilvēka. Tiešām iesaku! Katra dolāra vērts pasākums :) Brauciens ar busiņu vienīgi nogurdinošs - 2 stundas kratīšanās pa kalniem augšā un lejā. Bet pēctam - brauciens pa strauju (un fakin ledainu) kalna upi lejā pa straumi. Pēc ieteikuma pieteicāmies uz divvietīgu gumijas laivu, nevis 10-vietīgu plostu. Izvēle bija izdarīta gaužām pareiza! Adrenalīns, brīvība, auksts ūdens sejā un nenormāla svelme, ko gan vairāk var vēlēties. Pēc atsauksmēm varēja arī safari džipus izmēģināt... naktī... tā sanāca, ka tas gāja secen.

Runājot par pašu atpūtas vietu - ļoti daudz krievu tautības cilvēku... arī vietējie saprotas labāk krieviski nekā angliski. Pludmale diezgan piemēslota dēļ kuplā atpūtnieku skaita. Uzmācīgi tirgotāji katru brīdi mēģināja "iesmērēt" savus pakalpojumus. Palika atmiņā teksts no turku pirts reklamētāja - oj oj oj, bože moj... devuški bivajut raznie, čornie, belie, krasnie :) ... tā viņš visu nedēļu vienu un to pašu tekstu mala no vietas.
Jebkurā bodē preci mēģina pārdot ar vismaz trīskāršu uzcenojumu... pietam ar ļoti vēsu skatienu itkā pārdevējam būtu pajāt vai tu to nopērc vai nē, lai gan patiesībā viņš ar lielāko prieku pārdotu to lētāk. Tiesa, novēroju, ka pārdevēji labprāt pārdot vairāk kā vienu preci ar lielu atlaidi, nekā vienu preci. Bizness, ko lai tur piebilst :)

Visā visumā esmu ļoti apmierināts ar braucienu, jāsaka arī liels paldies MaX un Maxtours par veiklo brauciena noorganizēšanu - viesnīcas rezervācija aizņēma aptuveni 20 minūtes un biļešu rezervācija aptuveni tikpat.

Update: pēc requesta pievienoju vēl pāris bildes...
Read comments (23)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN