Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Neliels sūds

posted by worm 21-07-2009, 15:01

Sveiki mazie lasītāji! Ir vasara un aktivitāte GIGNā ir mazliet noplakusi. Tas gan neattiecas uz CS, jo izskatās, ka tā spēle vienkārši NEVAR normāli nomirt. Ir pat izskanējis piedāvājums noorganizēt kārtējo All-stars maču, kas parasti notiek sadaloties 3 komandās - oldskūl, middleskūl un newskūl. Attiecīgi savstarpēji tiek nospēlēti mači. Man gan šķiet, ka šis vairāk iederās tumšajos un lietainajos rudens vakaros, kad saimnieks savu suni ārā nedzītu.

Pēdējā laikā TF2 lauciņā nekā krasi jauna nav, Valve vairāk ir pievērsusies bagu labošanai un spēles loģikas uzlabojumiem, izlaižot 8 pačus pēc kārtas vienas dienas laikā. Ak jā, TF2 blogā ir iemests links uz smukiem TF2 avatariem. Man personīgi pat nav īpaša interese vakaros spēlēt TF2. Gaidam vēl atlikušās klases, kas nav vēl noapdeitotas. Šīs gaidīšanas laika patiesībā gribētos, lai dienasgaismu beidzot ierauga Sasodītais Sūds 2, kurš jau ļoti sūdīgi ilgi sūdojas. Skumja ziņa gan bija par to, ka Sasodītajam Sūdam 2 nebūšot LAN atbalsts. Še tev nu bija... Nu cerams vismaz, ka Diablo 3 būs LAN atbalsts, citādi viss prieks sačakarēts būs un nebūs vairs LANparty.

Ja nu tomēr vasarā dators nesaista, tad ir dažādi citi veidi, kā labi pavadīt laiku. Es jau pamanījos izbaudīt braucienu pa Gauju ar plostu un teikšu, ka bija baigi labs pasākums. Ar laiciņu noveicās, bet tagad gan metrologi nekādus spīdošus laikapstākļus nesola. Tāpēc, ir īstais laiks sakravāt čemodānu un laist pasildīt pēcpusi ārpus Latvijas. Visi jau noteikti būs pamanījuši Maxtours bannerīti lapas augšā. Bet ne visi zin to, ka šo jauko lapu uztur mūsu pašu oldskūl cē-eseris MaX. Vispār ja tā paskatās no malas, tad pēdējā brīža piedāvājumu klāsts ir visnotaļ vilinošs un arī par sakarīgām naudām salīdzinoši ar iepriekšējo gadu. Visādā ziņā, ja ir interese par braukšanu dajebkur, iesaku sakontaktēt ar MaX'u, jo par cik ar viņu runāju, tad GIGNeriem viņš varot sarūpēt arī kādu īpašāku piedāvājumu :)

Forumā jau paspēju iespamot, bet vēl tomēr piebildīšu par eRepublik... Mums tagad ir divi jauni forumi, tiesa vēl abi jāiekustina: www.erepublik.lv un www.elatvija.net. Pirmais ir domāts kā aizvietotājs pašlaik oficiālajam forumam, kas hostējas uz kaut kāda .lt servera. Otrais, kā jau pēc foruma virsraksta var spriest, ir Nacionāldemokrātu Partijas apspriedes vieta. Protams arī pašā GIGNā ir vietiņa diskusijām. Protams, neaizmirstam turpināt reģistrēties.

Nu aptuveni tā... reāls sūds man nesanāca kā macho, bet šis jau nav blogs *smejas* (kurš top, bet tuvākajā laikā nebūs).
Read comments (11)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN