Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Glābsim Latviju!

posted by samuray 04-07-2009, 13:38

Nevienam nav noslēpums, ka pēdējā laikā ar vien lielāku popularitāti iegūst tā saucamās browseru (pārlūkprogrammu) spēles. Par labu šīm spēlēm runā tas, ka nav nepieciešama atsevišķa vieta uz datora cietā diska, spēle notiek tieši interneta pārlūkprogrammā. Tas dod iespēju ar savu kontu spēlēt no dažādām vietām un dažādiem datoriem.

Kāpēc es jums visu šo rakstu? Tāpēc, ka vakar iesāku spēlēt spēli eRepublik. Sen jau biju gaidījis, kad parādīsies kaut kas līdzīgs. Kā izrādās, Baltijas reģions spēlei ticis pievienots jau aprīlī, bet es esmu šo faktu palaidis garām.

Kas ir eRepublik? Tā ir sociālās stratēģijas spēle, kurā iespējams izdzīvot otru, paralēlo dzīvi. Spēles autoriem šo paralēlo pasauli ir labpaticies iesaukt par „Jauno pasauli”. Šobrīd ir īpaši svarīgi piesaistīt spēlei jaunus dalībniekus, kuri spēlēs eLatvijas labā. Tā nu ir sanācis, ka pirmajās Saeimas vēlēšanās uzvarēja ieceļotāji no eIndonēzijas un eKanādas, valsts kase tika gandrīz pilnībā izlaupīta un attiecīgi pēc tam visi ieceļotāji aizbrauca, ka Latgali un Zemgali ir iekarojuši naidīgie somi. Tagad briest plāni šīs teritorijas atgūt, tā nolūkam ir nepieciešami jauni spēlētāji.



Šeit varam redzēt šā brīža situāciju eRepublik pasaulē. Redzam, ka par vienu no ietekmīgākajām valstīm ir kļuvusi eIndonēzija.

Spēlētājs var izvēlēties starp dažādiem spēlēšanas veidiem: būt parasts strādnieks, kas strādā, saņem algu un maksā nodokļus valstij; var veidot savu uzņēmumu un ņemt darbā strādniekus; tāpat var iesaistīties politikā, veidot savu, vai iestāties kāda partijā, piedalīties/kandidēt vēlēšanās un kļūt pat par valsts prezidentu; rakstīt preses relīzes, kuras komentēs citi eRepublikas spēlētaji; veidot savu militāro karjeru; dibināt attiecības ar citām valstīm un daudz ko citu.

Lai pilnvērtīgi spēlētu šo spēli vēlams piereģistrēties ne vien galvenajā eRepublikas lapā http://www.erepublik.com, bet gan arī latviešu izveidotajā un uzturētajā forumā http://lv.erepublik.lt, jo neatņemama spēles sastāvdaļa ir un paliek komunikācija ar saviem tautiešiem.

Ja izdomājiet piereģistrēties, tad iesaku spiest te, jo reģistrējoties ar ielūgumu, gan ielūdzējs, gan ielūgtais tiek pie bonusiem.

P.S. spēles topiks forumā.
Read comments (28)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN