Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Pentagons.lv

posted by worm 30-04-2009, 22:03

Pentagons.lv ir militāras tēmas daudzspēlētāju spēle, kuru jebkurš lietotājs var spēlēt no savas interneta pārlūkprogrammas. Spēles mērķis ir pildīt militāras misijas, noslēgt profesionālus kontraktus, iegādāties ieročus, uzlabot savas spējas un cīnīties ar citiem spēlētājiem.

Spēlē Pentagons.lv lietotājs var iegādāties tādu inventāru kā: šaujamieročus, militāro ekipējumu, aizsardzības ieročus, kara tehniku (kuģus, tankus, helikopterus un kara lidmašīnas) un, protams, arī masu iznīcināšanas ieročus. Pie kam katram no ieročiem ir pievienots apraksts ar tā svarīgākajām raksturīpašībām un vēsturi. Ieroči un misijas lietotājam kļūst pieejami pakāpeniski – jo augstāku līmeni spēlētājs sasniedz, jo vairāk ieročus tas var iegādāties.

Spēlētājam ir jāiegādājas inventārs, lai varētu uzvarēt cīņās ar citiem spēlētājiem, un spētu sekmīgi aizstāvēties no citu spēlētāju uzbrukumiem. Katrs spēlētājs kontrolē nelielu armiju, kuras izmērs ir ierobežots, taču, sasniedzot jaunu līmeni, lietotājs var palielināt maksimāli atļauto armijas izmēru, uzbrukumu, aizsardzību, veselību, spēku, enerģiju vai naudas bonusu, kas viņam pienākas par jauna līmeņa sasniegšanu.

Tāpat, lai gūtu lielākus ienākumus no profesionālajiem kontraktiem, spēlētājam ir nepieciešams sadarboties ar citiem Pentagons.lv spēlētājiem, un noslēgt kooperatīvos kontraktus. Lietotājs var izvēlēties arī slēgt tikai individuālos kontraktus, taču tādā gadījumā viņa ienākumi būs mazāki nekā no kooperatīvā kontrakta.

Lai sasniegtu augstāku līmeni, spēlētājam ir jāsavāc pietiekami daudz pieredzes punktu, kas viņam pienākas par militāro misiju pildīšanu un cīņām ar citiem spēlētājiem. Pieredzes punktu skaits, ko lietotājs saņem par katru cīņu ir atkarīgs no tā, cik cīņa ir līdzīga – jo sīvāks ir pretinieks, jo vairāk pieredzes punktu saņem spēlētājs. Tāpat jāatzīmē, ka spēlētāja pieredze pieaug arī tad, ja kauja tiek sīvā cīņā zaudēta.

Cīnoties ar citiem spēlētājiem, lietotājs var iegūt arī papildus naudu, ja vien pretinieks nav visu naudu ievietojis bankā (ievietojot naudu bankā, spēlētājs zaudē 10% no noguldītās naudas summas). Svarīga ir arī veselība – lai uzbruktu citiem spēlētājiem, jums ir jābūt pietiekami veselam. Pretējā gadījumā jums ir vai nu jāgaida līdz veselība atjaunosies vai jāapmeklē slimnīca.

Cīņas uzvarētājs tiek noteikts, summējot spēlētāja spējas (aizsardzību vai uzbrukumu) un inventāra spēku, kā arī ierēķinot veiksmes faktoru.

Visbeidzot spēlētājiem tiek piedāvāta iespēja iegādāties dažādus uzlabojumus, kas palielina izredzes cīņā ar pretiniekiem: PRO līmenis (pieejamas izdevīgākas misijas, kas dod vairāk naudas un pieredzes punktus, kā arī pieejami jaudīgāki un izdevīgāki ieroči), radars (lietotājs sadaļā "Cīņas" redz citu spēlētāju aizsardzības punktus), binoklis (funkcionalitāte līdzīga radaram, taču tam ir ierobežots lietošanas reižu skaits un aizsardzības punktus lietotājs redz tikai uzklikšķinot uz pretinieka profila), papildus kvalifikācijas punkti (ļauj uzlabot jau iepriekš pieminētās spējas: uzbrukumu, aizsardzību, veselību, enerģiju, spēku, armijas izmēru un jauna līmeņa naudas bonusu), kā arī bunkurs (24 stundu ilgu periodu jums neviens nevarēs uzbrukt).

Reģistrējies Pentagons.lv!
Read comments (28)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN