Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Par šo un to

posted by samuray 20-10-2008, 16:39

Man šodien jums (ha, jums ir jāraksta ar lielo burtu, bet es rakstu ar mazo, jo es jūs necienu, un jūs tur neko nevarat darīt!) ir divas ziņas. Abas, gan šoreiz būs labas.

Pirmā būs par to, ka ir noslēdzies komiksu konkurss. Un kā jau visos konkursos, mums ir uzvarētāji un zaudētāji. Kopumā tika iesūtīts ap 30 komiksu. Protams, neiztika ne bez plaģiātiem, ne bez izciliem autordarbiem. Kopumā, tomēr biju gaidījis, ka komiksu līmenis būs augstāks. Lielākā daļa bija zem vidējā līmeņa (vidējais līmenis - mans komikss). Pēc balsošanas rezulatātiem redzam, ka ir bijuši daži izteikti favorīti. Bet nu pie rezultātiem.

Visinteresantākā cīņa notika TF2/CS komiksu kategorijā, jo tur līderi diez gan bieži mainījās, bet beigās stabili izkristalizējās uzvarētājs - sulik ar savu darbu par CS pirmssākumem. Ar to arī viņu apsveicu. Sīvu konkurenci un spriedzi līdz pašām balsošanas pēdējām dienām uzturēja Dj EriX ar savu komiksu par pārdzērušajiem sarkanās komandas biedriem. Vēl pa visam nedaudz atpalika vincister un Oddish darbi Gmodā. Pieminēšanas vērts vēl ir jancis38 komikss par viltus inženieri.

Pārējo komiksu kategorijā asāko konkurenci sastādīja n00kes un kaamis darbi. Ar nelielu tiesu uzvaru izcīnija n00kes "Ņīd for spīd!". Trešais šajā kategorijā palika rusty ar komiksu par GEAR tēmu.

Te jums būs tas viss pārskatāmāk:

TF2/CS kategorija
1. sulik
2. Dj EriX
3. vincister
4. Oddish
5. jancis38

slotu saņem jancis38

Pārējie komiksi
1. n00ke
2. kaamis
3. rusty

slotus saņem n00ke un kaamis


Slotu ieguvējus lūdzu sazināties ar mani caur PM.

Paldies, visiem, kas piedalījās, varbūt, ka sarīkosim šādu konkursu kādreiz atkal.

Tagad ķeršos pie otrās labās lietas. Ir atgriezies logo taisīšanas konkurss "Izpušķo GIGNu!". Kā jau visiem būtu jāzina, šogad mūsu mīļā māte Latvija svin 90 gadu jubileju un tāpēc GIGN kā jau kārtīgi Latvijas patrioti grib šo svētku noskaņu ienest weblapā. Noteikumi ir jau pierastie:

1. logo jābūt 930x150 jpg vai flash formātā
2. flash animācijai jābūt ne vairāk kā 100kb
3. tēma - Latvijas 90. gadadiena+GIGN
4. lūdzu ņemt vērā, ka apakšējai malai ir jābūt #C4D0DF krāsā, lai sakristu ar pogām
5. būtu vēlams, ja tiktu iesniegts logo un arī screenshots no lapas
6. iesniegšanas datums - līdz 09.11.08

Darbus iesniegt forumā.
Read comments (21)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN