Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Achtung! Nozagts serveris!

posted by worm 01-04-2008, 00:02

Vakar gaišā dienas laikā, kamēr es biju prom darba darīšanās, manu dzīvokli aptīrīja zagļi. Patiesībā nevis aptīrīja, bet, spriežot pēc paveiktā, nāca pakaļ tieši jaunajam serverim. Ņemot vērā to, ka GIGN būtu bijis pirmais serveris ar Intel Xeon X3350 procesoru Latvijā (ja ne pat visā Eiropā), ieinteresētie varētu būt samērā plašs loks. However... kā mēs zinam, tie, kas visvairāk lielās, ir arī tie, kam visvairāk skauž un gribās! Paturēsim prātā meklējot vainīgos...

Ko mēs šai sakarā varētu darīt? Nu laikam jāliek cerības uz mūsu likumsargiem, kas visticamāk jau negantniekam ir sadzinuši pēdas. Tikmēr man ir priekšlikums sākt vākt naudu jaunam serverim. Ņemot vērā to, cik ātri mums salasījās piķis, šoreiz varētu nostādīt latiņu augstāk un mēģināt savākt ciparu priekš četrprocesoru-četrkodolu kastes (kruta, kopā sanāks 16 kodoli). Esmu pārliecināts, ka CS 1.6 pubs tad vairs nelagos... nu vismaz no rītiem toč nē. Visi dati priekš ziedošanas paliek tie paši, kas bija un ir apskatāmi forumā ar nosaukumu Jauns serveris!, ko visticamāk vajadzētu pārsaukt par Jauns Jaunais serveris!

Par patīkamām ziņām... Torrentu sadaļa... kopš šodienas par katriem augšuplādētiem 10gb tiek piešķirts reģistrēts niks, bet par augšuplādētiem 100gb tiek piešķirts freeslots! Labākajam augšuplādētājam balvā iPod Nano 8Gb. Vai nav jauki?

Ak jā, kopš rītdienas no mapcycle tiek izvākts de_dust2, lai veicinātu citu karšu spēlēšanu, kā arī tiks pievienotas dažas nestandarta kartes (kz_* un as_*). Vēl jo vairāk, lai veicinātu spēlētāju spēlēšanu naktīs, tiks ieviesta sistēma, kas līdzīgi kā torrentiem ļaus nopelnīt reģistrētu niku un slotu spēlējot naktīs. Šeit gan nepietiks tikai ar pliku spēlēšanu, bet būs caur mikrafonu aktīvi jāpārrunā stratēģiskas darbības. Šo visu protams izvērtēs mūsu galvenais speciālists - samuray! Nē, viņu nevar piekukuļot...

Drusku par nedatoriskām lietām... Šogad nolemts GIGN pasākumu rīkot Slovākijā. Jā, mums tur ir norezervēta māja, jums tikai atliek tur ierasties. Par laikiem visticamāk informēsim forumā un arī privāti nosūtot pastkarti ar ielūgumu... pirmo dzērienu uzsauc GIGN!

Tad tiekamies pasākumā! Bučas...
Read comments (86)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Tribal Jump

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN