Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Live not exist!!

posted by macho 18-02-2008, 15:43

Mani dārgie lasītāji, kasītāji un deguna bakstītāji. Blood tik gara uzruna, jau aizmirsu ko gribēju teikt. Ā. Nesu jums SATRIECOŠAS ZIŅAS - ir tapis visvērtīgākais mākslas darbs EVER! Visas šīs gleznas ir nekas, salīdzinot ar šo MEGA mākslas darbu. Lūdzu, esiet tik laipni un izsakiet savus cieņas apliecinājumus un apbrīna pilnās vārsmas lieliskajam autoram Sokraac. Šis ir tik nenormāli supersvarīgs jaunums, ka es vienkārši NEVARĒJU neuzrakstīt par to jaunumu. Šādas leģendāras frāzes kā "Live not exist", " ja tu vispār zini, kas ir rektorisks jautājums", "thu neustraucies" un "...." (bļin neatceros, kaut kāds lauku lamuvārds vēl bija, pīzdāmīzējs, vai kaut kas tikpat foršs) ir tās, kas piešķir krāsainību pelēkai ikdienai, kas liek pacelties spārnos, kas aizdedzina pakulas (jā, pakulas, KĀPĒC NE?) un kuru dēļ ir vērts dzīvot.

Vispār, ja godīgi es vairs nezinu ko rakstīt, lol. Baigi īsais jaunums sanāk. Tāpēc parunāšu par dzīvi. Pirmā lieta - Amerikā ir talk showi, varbūt būsiet dzirdējuši kaut ko par Jay Leno, Conan O'Brian, David Letterman, Carson Daily utt - vobšem, es viņus dažreiz paskatījos dēļ interesantiem viesiem un Conanam bija daži jociņi forši. EDD mani apgaismoja, ka visforšākais ir Craig Ferguson, kā arī ir. Ar viņu var jūtubē iepazīties un dažus viņa šovus novilkt vai nu no torrents.lv vai scenetorentos. Viņš ir reāli smieklīgs un ir vērts arī ar dažiem viesiem iepazīties, jo tie parasti viņam arī ir forši. Tā ka, ja gribat parēkt (tiem kuriem vispār ir humora izjūta), tad noteikti iečekojiet (jūtubē ir forši klipiņi ar viņa bazaru ar švarcnēģeri un bušu :)
Politiskais staffs - lai gan es agrāk zināju, ka musulmaņi ir galīgi nenormāli, tad tas staffs ar to Muhameda karikatūru man liekas vienkārši smieklīgs. Uzzīmēšu es arī Muhamedu ar DIRTY TURBAN (bij tas prikols, kur uz restorānu zvanīja un prasīja "is your turban dirty?" :D) un tad man uzklups JIHAD un es viņus ar MINIGUNU visus novākšu un pasaule būs labāka vieta uz zemes (?) ... jā... pasaule uz zemes. All right. Vēl ir staffs par Kosovu, bet tur liekas, ka ņemsies, ņemsies un beigās atzīs to par neatkarīgu, jo, kamōn, viņai aiz muguras ir ES un ASV. Divi lielie baķkas ar minigunu!!

Randoms staffs - vispār es biju domājis kaut kad te uzrakstīt nelielu pamācību literatūrā. Kā pareizi jāraksta visādi domraksti un hujraksti, ko parasti liek literatūras stundā rakstīt. Šis raksts noderēs fantāzijā nabagiem, kā arī krievu tautības cilvēkiem, kam latviešu valodas leksikons nav tik plats kā Kalvīša pakaļa. Būs lieliska iespēja iepazīties ar tādu teiksmainu vārdu pielietošanu kā "glāsmains", "dūmakains", "līgani", "liegi", "spulgi", "brāzmains", "tīk", "karburators", "žultspūslis" un "pipele" (atgādina čigānu kas šo teiksmaino vārdu bija apguvis un ātrā balsī man noskaitīja, rakstīšu precīzi - "dod piecdsmit santimus citadi pipeli salikšu").

Labi, galveno esmu pateicis, mākslas darbu parādījis, ar to arī pietiks. Nākamis būs literārais jaunums droši vien. Ēdiet daudz zirņus, ostīt savus pirdienus ir smieklīgi!
Read comments (17)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN