Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Aktuālas lietas

posted by macho 30-01-2008, 18:51

Pizģec man ir tik daudz ko rakstīt. Es šodien sēžot darbā izdomāju, ka man vajag uzrakstīt kaut kādu jaunumu, jo man zaibal tās jaunumu bildes, kas te ir. Viss reāli sākās no šitā topika. Ne jau jaunums, bet ideja. Vobšem. Pirmā doma bija tāda, tā kā es pēdējā laikā esmu pārlasījies visai bezsakarīgus komiksus, man arī gribējās uzcept komiksu. Lūk, arī rezultāts. Man tas komikss nesanāca smieklīgs tāpēc, ka es nemāku zīmēt. Jo komiksiem būtiski ir būt labi zīmētiem. Vot ja man būtu Siāmas dvīnis, kas sēdētu internetā ar kļičku macho-siamas-dvinis un kurš mācētu zīmēt, tad es varētu viņam stāstīt savas idejas un viņš zīmētu. Un ja viņš nomirtu es gauži raudātu.

Tātad, pāris lietas par kurām es gribu parunāt. Pirmā ir ideja, kas manī sēž jau ilgi (ne tā kā embrijs sievietei puncī, bet tāds kā maziņš spociņš smadzenēs tādā mazā neironu tīklu šūpuļtīkliņā). Tātad - reāli kruta būtu tad, ja dzīvē, gadījumos kad tas nepieciešams, varētu no sevis izbombīt ārā milzīgus masīvu 3D tekstu, kas daudz krutāk nodotu tavu mesidžu. Teiksim - kaut kāda bāba trolejbusā diršās ar konduktori par kaut kādām pāris kapeikām un to kāpēc viņas kaut kāda tur debīlā apliecība tomēr ir derīga un es vienkārši pieceļos un no manis iznāk milzīgi burti APKLUSTI kopā ar pērkondimdošu skaņu "Apklusti!" - burti notriec bābu un aizlidina uz trolejbusa otru galu, kur viņa bezsamaņā nomaucas gar zemi. Lieliski pareizi? Nu tā kā tādus sūdus dzīvē nav reāli dabūt gatavus, tad man noteikti būs jātaisa filma, kas ienesīs miljonus, miljardus un kvadriljonus.

Bet nu tas būtu riktīgi noderīgi - teiksim šodien - eju pāri krustojumam (nav faking svarīgi kuram, jo tad jūs par mani zinātu visu lol) - deg tas zaļais cilvēciņš (vispār iedomājieties to krustojuma gājēju cilvēciņu kā pilnīgu IDIOTU PANIKĀ SKRAIDOT RIŅĶĪ UN DEGOT jo viņam neviens nav iemācījis universālo degšanas pretsūdu - STOP, DROP AND ROLL - latviski - apstājies, krīti gar zemi un velies - pisģec, kamēr šito izrunā tas džeks jau ir bārbekjū. Pie tam, latviešu tulkotāji (tie kas tik kruta filmas tulko) šito noteikti iztulkotu kā - stāt, met zemē un met kauliņus - zaibis džeks, kas visu mācījies no televizora, tagad aizdegas nesot piena krūzi uz savu istabu (bļe, katram var gadīties šitā) un dēļ tā ka viņš ir faking AUKSTASINĪGS viņš neapjūk, bet apstājas, nomet piena krūzi gar zemi (ko viņam uzdāvināja mirusī vecmāmiņa - pizģec, ne?) un konstatē, ka nav kauliņus ko mest un nodomā - vo hujova un sadeg. Morāle? EJIET LASĪT GRĀMATAS IBIO, no filmām (it īpaši ja viņas tulko kaut kādi talantu fabrikas "absolventi") ņifiga neiemācīsieties. Tā. Laikam tagad jābeidz tā iekava ko es sāku pie zaļā cilvēciņa) un es jau mierīgi kopā ar pārējiem sāku kātot pāri krustojumam, kad pēkšņi kaut kāds pidars ar savu mašīnu izdomā, ka viņam ir tomēr jāpārbrauc pāri, kuru es aiz tiem visiem cilvēkiem gandrīz neredzēju. Nu jebal acī - tādam uzreiz gribās uzmest virsū MILZĪGU tekstu "KUR BRAUC?", kur katrs burts ir apmēram 2m garš un 1m plats un kopā ar tekstu NENORMĀLI skaļu troksni viņa virzienā, tā lai tam loham izsprāgst bungādiņas (bet pārējie to dzird klusi, jārūpējas takš par trokšņa piesārņojumu pilsētā, lol) un burti nospiež mašīnu līdz zemei un paliek guļot - un burti tādi smuki tumši zili un nevienam nav iebildumu, jo smuki izskatās un sīkie ejot pāri krustojumam grib mammai "opiņā!", lai mamma varētu viņus uzcelt uz C burta kur tā forši pa ielogu var paskraidīt, kamēr mamma tur rociņu, kamēr pats džeks izšķaidīts guļ un viņa smadzenēs (kas ir izšķaidītas gabaliņu tālāk) ieviešas TĀRPI, kas staigā šurpu turpu tā liecoties uz augšu, kas reāli tārpu valodā nozīmē RAISE THE ROOF. Viņi vienkārši ejot uz priekšu visu laiku CEĻ JUMTU. Tārpi ir reāli kruti.

Savukārt, kad kāds cilvēks (vai cilvēki) izdara kaut ko reāli stulbi smieklīgu, tad uz viņiem ar ŪBERBLĪKŠĶI uzkrīt milzīgs uzraksts ROFL! Tā ka iedragā asfaltu, ja! Un uz visām pusēm tāds shockwave ka cilvēki tā atliecas atpakaļ un izskatās tā it kā brauktu baigi ātri ar mašīnu, kurai nav priekšējā stikla. Un čiksām savelk visus topiņus un blūzītes un džemperus uz augšu un tām, kurām nav ļifona var redzēt pupus! ZOMG! Un džekiem, kam ir šorti viņi.... reāli nemainās, jo atliecoties uz atpakaļu nekas ar šortiem nenotiek. A jūs kaut ko baigi rēcīgu gaidījāt par saspiestiem pautiem un traumētu krāniņu, vai ne? Lol, jūs duraki. Runājot par krāniņu es esmu sapratis vienu reāli svarīgu lietu - es šodien lasīju kā viena čiksa rakstīja par to, ka viņai ir paniskas bailes no tā, ka džekam, ar kuru viņa ir nolēmusi kniebties varētu nestāvēt. Tātad es nonācu pie secinājuma, ka vajag panākt ereģētu peni pēc iespējas biežāk. Jā, kaut kādās sabiedriskās vietās tev var likties neērti, ka tev bikses "skatās" uz kādu konkrētu pusi un meitenes pat to var pat paķiķināt, BEEET zem tās visas ķiķināšanas viņām ir skaidri nodota informācija - TAS DŽEKS IR DARBA KĀRTĪBĀ jau tagad. Un tad kad es (čiksa) būšu bez drēbēm, tad tas daikts vispār būs tēraudciets. UN TAD VIŅA NEĶIĶINĀS bet kā sarkanu drānu ieraudzījis bullis metīsies virsū tavam aparātam. Es saku - tas ir reāls risinājums. Grūti jau, protams, noturēt visu laiku konstantu stāvokli, bet svarīgākais jau ir tas, ka ir kaut kāds moments, kad čiksa to redz, nevajag jau visu laiku ar izriestu vidukli tusēt riņķī. Džeku vidū gan šitā lieta varētu izskatīties nesmuki, vēl kāds padomās, ka tu esi pediņš (starp citu labs padoms pediņiem kā sazināties - āaaij!) bet visādi citādi tas der.

ROFL - burtiski TIKKO saņēmu šito vēstuli. Gandrīz.... ē... nezinu ko gandrīz. Gandrīz smējos vēl skaļāk nekā es smējos, bet es tomēr beigās saņēmos un smējos tik skaļi cik es smējos (zaibis sakarīgi sanāca). Vobšem tas čalis ir megasuperroflis - es varu derēt, ka viņš pārteicās un tas bans viņam ir nevis BIJA un kas attiecas uz tiem -10 cm divas reizes, tad - LOL TU GRIBI TEIKT KA MAN TAGAD IR TIKAI 30cm garš? PSC ŠITĀ PATEIKT! lol! Tas pēdējais smailijs ar to roku vienkārši norāda uz to, ka es vairs netieku pasākumos, kur ieeja ir tikai cilvēkiem virs 50. Agrāk pastaipot nedaudz varēja tikt, bet nu tagad ir safsem čau! Grūti laiki, grūti. (pēdējais joks nedaudz nosperts no Gata no Brīvajiem Vanagiem vai kā to ūbergrupu tur sauca, žetons viņam un Minelli (tāpēc, ka laiza))

Vispār man beibe pateica, ka viņai patīk šodienas dienas bilde un es sapratu, ka, lai gan es parasti lieku tādas, kas man patīk, es tomēr apzinos arī to, kas patīk vairākumam un iespaidojos no tā izvēloties viņas. Tagad es sapratu, ka man ir pilnīgi pohuj par to, kas patīk vairākumam un es likšu tikai tādas, kas man pašam patīk (lasi: dienas bildēs apmēram nekas nemainīsies. Es šito visu uzrakstīju tikai tāpēc, lai visi redzētu cik es esmu kruts).

Psc, es tak teicu, ka gari sanāks. zomg! Ar steigu jābeidz. Uhhh Uhhhhh oaahhhh. Ahh. Ops!
Read comments (55)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN