Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Kad pienākums sauc...

posted by samuray 06-11-2007, 22:46

No šonedēļ dienasgaismu ieraudzījušajām spēlēm gribas izcelt tikai vienu. Daudzi CS fani noteikti teiks, ka šeit šai spēlei nav īstā vieta, bet nu žanrs ir stipri līdzīgs, tāpēc sniegšu nelielu ieskatu šajā spēlē – Call of Duty 4: Modern Warfare.

Kārtējo reizi tevi sauc pienākums karot, cīnīties par savu valsti. Šoreiz gan nebūs jāpiedalās 2. pasaules karā, jo darbība pārceļas uz mūsdienām. Gan jau katrs ir vismaz reizi pamēģinājis kādu no iepriekšējām Call of Duty daļām, tāpēc spēles geimplejā īpaši neiedziļināšos, atliek pateikt tikai "FPS". Vienīgi vēlos izcelt, ka spēles laikā jums būs jāiejūtas ASV jūras kājnieka un britu SAS aģenta lomās.

Kā jau vēsta spēles nosaukuma otrā daļa, spēlē izcelta modernā kara tehnika. Izstrādātājs Infinity Ward pavēstīja, ka spēles laikā kādā no misijām būs jāspēlē arī kā AC-130 artilēristam un helikoptera AH-1 Cobra pilotam. Protams modernā kara tehnika sevī ietver arī jaunus un jaudīgus ieročus. Būs pieejami tādi ieroči kā M203 granātmetējs, infrasarkanais lāzertēmeklis izmantošanai kopā ar naktsredzamības brillēm, MP5SD mašīnpistole ar klusinātāju, FGM-148 vadāmā antitanku raķete un daudzi citi. Šī spēle no iepriekšējām daļām arī atšķiras ar to, ka spēlei piešķirts "M" (mature) statuss, iepriekšējām daļām bija - "T" (teen), tātad varam sagaidīt krietni vairāk reālistiskas "on-screen" vardarbības.

Ja kādam sagribēsies sadot pa biksēm kādam savam čomam, tad lieti noderēs spēles Multiplayer režīms. Spēle piedāvā izvēlēties kādu no 5 klašu pārstāvjiem - Assault, Special Ops, Light Machine Gunner, Demolitions, un Sniper, kā arī katram spēlētājam ir iespēja savu varoni izveidot pašam. Sākumā gan pieejamas tikai 2 klases, pārējās atverās ar laiku, kad spēlētājs ir kļuvis pieredzējušāks (vecā labā exp/level metode). Iespēju pašam izveidot savu klasi spēlētājs iegūst sasniedzot 4. līmeni. Exp tiek piešķirts par pretinieku nonāvēšanu. Maksimālais iespējamais līmenis ir 65. Sasniedzot maksimālo līmeni atveras Prestige režīms. Prestige režīmā spēlētājs savus līmeņus var iemainīt pret ordeni un sākt atkal no 1. līmeņa. To var darīt 10 reizes, kas kopumā sastāda 650 līmeņus.

Šonedēļ vēl iznāk:

Gears of War (PC) - spēle pārnesta no Xbox360 - klāt oriģinālajai "paciņai" šeit būs piecas jaunas misijas un jauni multipleijeru režīmi, viss iekš DX10 dziņa (neuztraucieties, uz WinXP arī iet!).
Empire Earth III - Empire Earth sērija turpinās, tev jāceļ un jāvalda impērija.
Supreme Commander: Forged Alliance - episks citplanētiešu RTS ar lieliskām atsauksmēm.
F.E.A.R. Perseus Mandate - otrā F.E.A.R. expansion paka (standalone), atklāj patiesību par Perseus projektu no cita F.E.A.R. operative skatpunkta.
Championship Manager 2008 - kārtējais futbola menedžeris ar visiem jaunajiem spēlētājiem un uzlabotu realitāti.
Viva Pinata - spēle par dārzu un piñatām (WTF?)
Power Rangers: Super Legends - vecie labie Power Reindžeri ir atgriezušies ar jauniem trikiem. Var izvēlēties starp 12 Power Reindžeriem.
Ghost in the Sheet - spēle par spokiem rūpnīcā.
The Sims 2: Teen Style Stuff - jauna drēbju kolekcija.
Everquest II: Rise of Kunark - ceturtā Everquest expansion paka. Jaunas pūķus sacīkstes, jaunas zemes jauni kvesti un kaut kādi degunradži.
Sam & Max Episode 201: Ice Station Santa - Sema un Makša piedzīvojumu 2. sezona.
Hot Wheels: Beat That - foršas gonkas.
Zoo Vet: Endangered Animals - tev jātēlo veterinārs un jārūpējas par dzīvniekiem.

P.S. Gribēju atgādināt visiem movijmeikeriem, ka darbu iesniegšana turnīra pirmajai kārtai vēl atlikušas tikai 12 dienas un viss beigsies 18. novembrī.
Read comments (30)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Duck Shooter

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN