Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

The Orange Box

posted by samuray 28-10-2007, 21:55

Pēc „Šalcošā stāsta” izlasīšanas jums noteikti sakārosies uzspēlēt kaut ko „asāku”. Tad nu piedāvāju jums nelielu ieskatu nesen Valves izdotajā spēlē ar visai skanīgo nosaukumu „The Orange Box” ar tik pat skanīgu tulkojumu latviešu valodā – „oranžā kaste”.
Vispār jau tā nav viena spēle, bet gan veselas piecas. „Kaste” satur gan tādas jau pārbaudītas vērtības kā Half-Life 2 un Half-Life 2: Episode One, gan pavisam jaunus šedevrus kā Half-life 2: Episode Two, Portal un Team Fortress 2. Tad nu apskatīsim pa druskai no visa.

Half-Life 2:

Kurš gan nav spēlējis spēli Half-Life un vienu no tās modifikācijām – Counter-Strike? Spēlē Half-Life 2 jūs turpināsiet iejusties galvenā varoņa zinātnieka Gordon Freeman lomā. Zemi ir apsēduši citplanētieši, resursi ir izsīkuši, iedzīvotāju skaits strauji samazinās. Gordonam ir jāglābj Zeme un tās iedzīvotāji, kuru pēdējā cerība viņš ir. Šī spēle ir būvēta uz Source dziņa, kas ir pamatā arī spēlei Counter-Strike: Source.
skrīnšots

Half-Life 2: Episode One:

Gordon Freeman piedzīvojumi turpinās.
skrīnšots

Half-Life 2: Episode Two:

Vislabāk pārdotās spēles – triloģijas Half-Life otrā daļa. Tu joprojām spēlē kā Gordon Freeman un esi pametis City 17 teritoriju. Šajā daļa tev būs jāšķērso Baltais mežs (White Forest), būs jācīnās pret apvienotajiem spēkiem un jānogāda svarīgas informācijas paka zinātnieku grupai, kura tāpat kā tu cīnies par Zemes izglābšanu. Spēle turpina Half-Life 2 ar jauniem ieročiem, iekārtām un radījumiem.
skrīnšots

Portal:

Viena no pēdējā laika visintriģējošākajām spēlēm. Lai gan spēlei ir tikai 19 līmeņu, kurus iziet normālam vidusmēra geimerim neaizņems vairāk par 3 stundām, tā pārsteidz tieši ar savu geimpleju. Spēles uzdevums ir vienkāršs: izmantojot Portal Gun radīt portālus, caur kuriem iziet gan pašam, gan izmest cauri spēles objektus. Spēle sākas ar viegliem treniņlīmeņiem un beidzas ar sarežģītiem mīklu labirintiem. Daži spēlmaņi saka, ka ir vērts iziet tos 19 līmeņus, lai vien dabūtu dzirdēt foršo nobeiguma dziesmiņu.
skrīnšots

Team Fortress 2:

Vai jauna revolūcija FPS (first person shooter) spēļu pasaulē? Tā varētu jautāt pēc spēles Team Fortress 2 pamēģināšanas. Iespējams, ka šī spēle drīz pārsniegs Counter-Strike popularitāti. Spēlē tiek piedāvāts izvēlēties vienu no 9 varoņu klasēm: skautu (scout), snaiperi (sniper), spiegu (spy), smago ieroču speciālists (heavy), mediķis (medic), inženieris (engineer), pirotehniķis (pyro), karavīrs (soldier) un demoman. Katrai klasei, protams, ir savas priekšrocības un savi trūkumi. Sniegšu arī nelielu ieskatu to spējās.
Scout – skauts ir viegli bruņots, tāpēc ir ātrākā klase spēlē, skauta uzdevums ir savākt karogu (Capture the flag režīmā), kad pretinieku aizsardzība ir likvidēta.
Soldier – karavīrs ir lēni kustoša klase, bet var izdarīt pretiniekiem lielus bojājumus, izmantojot savu raķešlēcienu, var uzcelt sevi uz augstām virsmām.
Pyro – pirotehniķis izmanto visstiprāko tuvās distances ieroci – ugunsmetēju, bet tā mīnuss, ir tāds, ka to nevar izmantot zem ūdens.
Demoman – aizsardzības klase, kas nodara vidēja līmeņa bojājumus, izmanto granātmetēju, lai mestu granātas pāri šķēršļiem.
Heavy – visfiziskākā klase, ko jau var pateikt pēc varoņa izmēriem, lieto lielu un smagu minigunu un valkā kevlara vesti.
Engineer – inženierus izmanto, lai aizsargātu bāzi un svarīgus ceļus, kā arī lai transportētu un apgādātu komandas biedrus. Var būvēt dažādas iekārtas.
Medic – mediķiem ir tikai viens uzdevums – gādāt, lai komandas biedri paliek dzīvi. Visai nozīmīga klase.
Sniper – var nogalināt jebkuru klasi ar vienu šāvienu galvā, izmantojot snaiperšauteni.
Spy – viegli bruņots, tiek izmantots, lai iefiltrētos pretinieku komandā, nogalinātu un sabotāžētu to. Var pārģērbties par jebkuru klasi.
Sākumā kādam tāpat kā man var nepatikt animācijveida grafika, bet nedaudz paspēlējot secināju, ka tā tīri labi iederas spēles sižetā. Tā, protams, ir būvēta uz lieliskā Source dziņa.
skrīnšots
Pagaidām par šīs spēles spēlēšanu uz GIGN severa, gan būtu jāaizmirst, bet tomēr...
Ja vēlaties šo spēli tikai pamēģināt, tad trakeros meklējiet non-steam versiju, un varat uzspēlēt gamerx serverī, bet ja vēlaties sākt nopietni spēlēt Team Fortress 2, tad būs vien jāiegādājas spēles oriģināls.

Visas šīs spēles piedāvā iegādāties lapa steampowered.com. Jums būs jāšķiras vismaz no 29,95$, lai iegādātos pašu Team Fortress 2, bet par to 49,95$ Valve piedāvā iegādāties visu „The Orange Box”, vai par 99,95$ Valves megapaku, kurā apkopotas visas 20 uz Half-Life un Half-Life 2 bāzētās spēles.

Lai uzspēlētu šīs spēles, datoram nekādam monstram nav jābūt, pietiks ar mūsdienīgu datoru un videokarti, kas atbalsta pixel shader 2.0

Sistēmas prasības:


Minimālās: 1.7 GHz Procesors, 512MB RAM, DirectX® 8 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, pele, klaviatūra, interneta pieslēgums

Ieteicamās: Pentium 4 processors (3.0GHz, vai labāks), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, pele, klaviatūra, interneta pieslēgums



Ak, jā! Gandrīz piemirsu... Sveiciens jums no Drukņa!
Read comments (29)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: [Movie] Jack Schitt

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN