Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Sveicināti Šķēlijā

posted by macho 31-05-2007, 12:44

Nemēdzu runāt par politiskajiem lietām, jo jūtos tajās visai nekompetents. Parasti šajās lietās tiek iekļautas tonnām konspirāciju teorijas, visi tiek nodirsti no galvas līdz kājām, visiem tiek piešūti kaut kādi noziegumi, kolorīti apzīmējumi (taukmūļi, cūka, marsietis, komunisti, sorosieši, MC Ruksis - nu labi - šito pēdējo es pats izdomāju), bet tas kas šodien notika stāv pāri visam, kas ar Latviju (nu jau Šķēliju) līdz šim ir noticis.

Šodien par Latvijas prezidentu ievēlēja idiotu. Nevis idiotu kā personu, kas ir stulbs v nature, bet kā personu, kas ir stulbs kā prezidents. Ko es ar to gribu teikt? To, ka beidzot cilvēkiem Latvijā vajadzētu atvērt acis un paskatīties kas notiek! Mums, bļeģ, prezidents ir klauns. Šaubos, ka viņš ir tik ūberdebīls kā Bušs, bet pēc tā kā viņš runāja preses konferencē, var noprast, ka viņa stulbums ir ļoti cienījams. Un kas viņu ievēlēja? Koalīcija, kurā atrodas Tautas Partija (dirsu banda, no kuriem izskatās, ka vienīgais foršais cilvēks ir Pabriks), Zaļo un Zemnieku savienība (es šitos vispār nahuj nekomentēšu), LPP/LC (YO Šleseram - oligarham ar 8 klašu izglītību) un TB/LNNK (esmu nenormāli vīlies viņos, jo par viņiem balsoju). Šo korumpēto dirsu bandu vajag aizlaist uz elli (izņemot Seiles kundzi no TB/LNNK, kura teica, ka nebalsos par Zatleru). Tātad - mācība - nākamajās vēlēšanās pēc 40 mēnešiem šiem valsts izsaimniekotājiem ar ruksīti priekšgalā nedrīkst dot ne balsi. Es pieļauju iespēju, ka pa šo atlikušo laiku, viņi vēl pietiekoši daudz sūdus sastrādās (lielisks piemērs ir superīgās koncertzāles celtniecība, kas izmaksā tādu ahujennāko kaudzi ar miljoniem, kādu savu mūžu neredzēs ne slimnīcas, ne izglītības sistēmas, ne Latvijas ceļi - bet vai tad ūsainajai Demakovai tas interesē...). Patlaban man nav nekādu citu ideju ko darīt, kā iet nobalsot referendumā 7. jūlijā ar visai naivu cerību, ka Zatlers ieklausīsies tautas balsī (naiva - jo, ja viņš to darītu, tad būtu atkāpies, jo Endziņu tauta atbalstīja daudzkārt vairāk).

Dienā šodien ne velti ir MILZĪGS virsraksts "Pret Šķēles prezidentu". Vēl nekad Latvijā neesmu redzējis, ka tik atklāti tiek runāts par Šķēles ieteikmi uz politiskajiem procesiem. Pēdējā laikā aizvien biežāk tiek runāts par oligarhiem, no kuriem viens patlaban uz sauli skatās caur rūtotu lodziņu. Tas laikam liecina par to, ka prokuratūra un KNAB var normāli darīt savu darbu un viņus kaut kādi debīli politiķi neietekmē. Gribējās jau ietekmēt, gribējās jau pagrozīt tos drošības likumus, bet Vaira neļāva (respect viņai) - cilvēki arī nobalsoja pret tiem un ruksītis & Co taisīja bēdīgu mūli, jo tas nozīmē, ka KNĀBis varēs turpināt darīt to, kas viņiem jādara. Tāpēc lieku arī nelielas cerības uz viņiem - ja Zatleru raustīs aiz diedziņiem, tad viņi, cerams to piefiksēs.

Uz pozitīvākas nots - gan jau pa šiem gadiem tie pidari valdībā mēģinot saraust naudu sev atradīs sevī kaut nelielu patriotisma gara paliekas un izdarīs arī kaut ko valsts labā. Vēl es esmu pārliecināts, ka būs vēl daudz interviju, kurās varēs pasmieties par Zatleru, jo viņa superīgie izteicieni mēdz būt ultradebīli - kārtīgi viņš sapisās, kad pastāstīja, ka musulmaņiem ir pilnīga brīvība nogalināt cilvēkus, kas kariķē (ir tāds vārds, jā, tas nozīmē - zīmēt karikatūras) Muhamedu. Tas ir tikai viens piemērs no nebeidzamo stulbību straumes, kas plūdusi no viņa mutes.

Kopumā es esmu vīlies koalīcijas deputātos (stulbie, debīlie pidari), man ir žēl Jaunā Laika un SC, kuriem uz šo visu jānoskatās. PCTVL man nekad nav patikuši un tagad arī nepatīk, bet Saskaņas Centru - lai gan neatbalstu viņu politiku, tur tomēr ir inteliģenti cilvēki un visu cieņu viņiem - ka viņi izvirzīja Endziņu. Visvairāk gan es esmu vīlies cilvēkos - Latvijas iedzīvotājos, kas vēlēšanās uzķērās uz debīlās TP (atgādina triple penetration) kampaņas un tos Šķēles rokaspuišus (un rokasmeitenes) ievēlēja. Ceru, ka šie nākamie 40 mēneši ar Zatleru priekšgalā, jums lieliski parādīs kādi idioti jūs esat bijuši. Man personīgi ir žēl, ka Latvija nevar būt tik kruta kā Igaunija, kas attīstās tehnoloģiju jomā, droši vien arī citās (par to man nav informācijas), kuri ir saliedēta tauta un kuri nebaidās uzdirst Krievijai. Mums valstī konkrēti trūkst patriotisma. To lieliski var redzēt paskatoties uz daudziem valdības vīriem, kam pirmajā vietā ir sava labklājība. Jāsaka gan, ka tikpat liela problēma ir daudzu smadzeņu trūkums.

Kā jau teicu - man besī runāt par politiku, bet šoreiz notiek tik acīmredzams černis, ka es nespēju klusēt. Kļūsim tomēr gudrāki un nākošreiz vēlēsim godīgus un kompetentus cilvēkus. Tā lai mēs dzīvotu Latvijā nevis Šķēlijā.
Read comments (127)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Futbols

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN